...

[ÚJ KÖZÉRTHETŐ VIDEÓ]

Hogyan válassz víztisztító berendezést csalódásmentesen 1 videó segítségével?

Most még bizonytalan és tanácstalan vagy,
de hamarosan tökéletesen átlátod a helyzetet.

Ali Zsolt | ivóvíztisztító specialista

 

„2007 óta segítem az érdeklődőket a számukra optimális víztisztító berendezés kiválasztásában. Több ezer átadott, beszerelet és szervizelt berendezés tapasztalatával neked is segíteni tudok.”

AHOL TALÁLKOZHATTÁL VELEM

A víztisztító berendezések szinte a leghasznosabb háztartási, illetve konyhai kiegészítők. Rengeteg előnyt képesek biztosítani a felhasználóinak, nem csak a tiszta víz az egyetlen előny. Ezért nem az a kérdésés, hogy lesz-e víztisztítód, hanem az, hogy mikor…

Nagy Olivér - Budapest

Nagyon sok dolgot olvastam el a neten. Fél évig bújtam a weboldalakat és sokszor találkoztam Zsolt nevével is.
Sajnos nem mindenki olyan önzetlen mint ő és csak a drágább gépeit szeretné eladni.
Ezzel szeben itt lebeszéltek a drágább berendezésről és egy számomra hatékonyabbat ajánlottak. Meg is rendeltük beszereléssel.

Reiser Natália - Nyíregyháza

Teljesen tanácstalan volta, csak azt tudtam, hogy nem akarok több palackos vizet venni. Sajonos a nagy választék miatt nem mertem dönteni.
Csak fokozta a hezitálásomat a sok, néha egymásnak ellentmondó információ. Itt viszont megkaptam azt a támogatást, ami átlendített a holtponton.

Hámori Erika - Veszprém

A gyerekek miatt szerettünk volna víztisztítót otthonra. A munkahelyemen már van, tehát én tudom, hogy milyen jó dolog.
Csak azt nem tudtam, hogy nekünk pontosan milyen kell. 
Rengeteg cég forgalmaz rengeteg típust, így nem tudtam választani.
Zsolték anyaga nagy segítség volt!

Most feliratkozol, ennek a videónak a segítségével magabiztosan tudsz választnai

Mi az a 3 kategória, amivel számolnod kell?

Itt bemutatom azokat kategóriákat, amit én megkülönböztetek a víztisztító berendezéseknél. Ezt mára már szinte mindenki használja, mert nagyon jól válassza szét a hatalmas kínálatot. A kategóriák helyes meghatározásával nagy lépést tehetsz a számodra optimális víztisztító berendezés kiválasztásához.

Mi az a 3 szempont, amit figyelembe kell venned?

A Te körülményeid a meghatározók egy ideális választásnál. Bemutatom, hogyan kerüld el a csalódást és hogyan tudod magadra optimalizálni a leendő víztisztítódat. Itt szó lesz a szűrési minőség meghatározásáról és a fenntartási költségekről is.

Mi a legfontosabb dolog, amit egy víztisztító tulajdonosnak tudnia kell?

Az remek, hogy ha van otthon egy víztisztítód, de ez nem minden. Ebben a videóban bemutatom azt a szerintem legfontosabb dolgot, amit minden víztisztító tulajdonosnak tudnia kell. Ha ezt nem tudod, akkor jelentősen veszélyezteted a folyamatosan biztonságos üzemeltetést.

Most még bizonytalan és tanácstalan vagy, de hamarosan tökéletesen átlátod a helyzetet.

 Miért érdemes rám hallgatnod?

Mert meglepően őszinte vagyok, ami annak köszönhető, hogy nem mindenáron akarok eladni mindenkinek. Soha nem a drágább, hanem a számodra optimális választást fogom ajánlani, amiről tudom, hogy hosszútávon elégedett leszel.
Ezek mellett 2007 óta rengeteg víztisztítóval volt dolgom, részt vettem több gyári típus javításban és sok megtévesztő gyakorlatot folytató kereskedő leleplezésében is.
Magyarországon először kezdtem el rendszeresen blogolni a víztisztító berendezésekről, ahol kendőzetlenül és közérthetően beszélek a víztisztításról. Személyes küldtésemnek érzem ennek a hasznos konyhai kiegészítőnek a népszerűsítését és a sok félreértés tisztázását.

Amire viszont a legbüszkébb vagyok az az, hogy nálam is hozzáértőbb emberekkel vettem magamat körbe, így minden probléma megoldására fel vagyunk készülve.

Szerintem neked is segíteni tudok…

Most még bizonytalan és tanácstalan vagy, de hamarosan
tökéletesen átlátod a helyzetet.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.